Biolördag :D

Igår var jag och brudarna och Emil och kollade på Maze Runner 2, väldigt bra film, men ettan var bättre enligt mig och jag satt och störde mig på lite saker som inte kändes trovärdiga. Exempelvis så gick det från dag till natt i en handvändning och kan snälla någon förklara varför hela världens fylldes med sand då ett virus spridit sig och gjort störe delen av alla människor till crankers? Sen är jag nyfiken på om det finns sådana dära luftskepp som de har i filmen, om det finns "shut up and take my money" I WANT!
 
Idag skulle jag iväg och fika med Magda, men tydligen så sov jag till klockan halv ett, vilket inte hör till vanligheterna, en Ronjis brukar vakna ungefär 07.00 sharp. Så nu är jag lite sur då vi knappt ses, varför ställde jag inte en klocka?
 
Idag blir det till att plugga, vill inte köra en favorit i repris och skicka in något som inte är färdigskrivet och garanterad komplettering. Om du sitter på en rolig idé att skriva en B-uppsats om hur lärande kan ske genom IT på en arbetsplats, let me know! Jag vill gärna ha en liten twist som gör det extra intressant :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback