Just my luck..

.. Ronjas kvällsfundering igår "Undrar vad som händer om jag sätter tabletter i halsen å typ kvävs, ingen kommer ju hitta mig innan jag dör".. Vad som händer... Ronja sätter tabletter i halsen och får panik
 
Så jag och "Emi memi best friend 4 eva" har en liten utmaning så vi båda har blivit sockerblocksmongon efter vår tre veckors resa i frankrike, fyra veckor framöver med slutdatum 30/10 tänkte vi köra en liten utmaning så vi kommer på rätt spår igen. Ingen diet utan mer bara komma tillbaka till att äta mat framför godis och liknande så vi kan få ut mer av vår träning :)
 
  • Så vi ska äta minst ett stadigt mål om dagen, alltså inte fil och flingor eller gröt eller liknande utan mat. detta ska vi "kontrollera" genom att vi skickar snapchat bild på vad vi äter. Det är grymt att kunna peppa varandra även om vi befinner oss sjukt många mil från varandra.
  • Samt vi får bara äta gosaker på lördagar, alltså chips, godis, kakor, bakverk eller liknande.
  • Sedan är det noll alkohol
  • Samt har jag en förhoppning av att kunna dra ner på nikotinet då jag inte har så mycket triggers i form utav alkohol eller sötsaker :)
Tips på vad man ska göra de dagar man inte känner för att laga/äta mat? Är så lätt att bara göra en tallrik med fil och flingor exempelvis..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback