Kärlek är som en sex månaders psykos

November börjar närma sig, sommarens energi och flirtar är som bortblåst och många jag känner inleder relationer, är det supermånen? Eller är det för att när mörkret faller över Sverige så vill man bara tända ljus, krypa in under en filt med någon och dricka te i timmar och bara snacka om livets mening?
 
Jag vet inte, men jag vet allt för mycket om mina vänner relationer, så pass mycket att jag vill låsa in mig för alltid för att inte råka kära ner mig i någon idiot som jag försöker se det bästa i. Ni vet när man vänder på alla sidor för att verkligen, jag menar verkligen kämpar för att lyfta de få bra sidor människan råkar ha. Jag är både en relationsmänniska och är hemligt kär i kärleken men jag är fullt medveten om att kärlek förblindar och förtrollar.
 
"Kärlek är som en sex månaders psykos"
 
Med det sagt, jag gör världens romantiska middag till mig själv, fick kött av mor & far när jag var hem. Så nu har köttbiten jag dissikerat legat i BBQ sås och göttat sig i ugnen i 3 timmar och ska ligga där minst fyra timmar till, pulled-cow på menyn. Detta gott folk ska jag servera med vitvinsvinägerdränk vitkål och morötter. Kanske tar fram lingonen jag plockat och gör lite rårörda lingon till.
 
Men innan denna gudomliga middag/kvällsfika så ska jag iväg på pole-fit träning, ja jag ska försöka att graciöst snurra runt en stång, sjukt rolig träning men jag är inte på humör att lämna sängen än på några dagar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback