När inga måsten känns som måsten

Men ändå tynger ner
 
Sitter i mitt lilla studentrum och kollar mig rund, gardinstången har samlat ner, jag har en salig blandning av kattmat, tvätt, skor, disk rena kläder, träningsgrejjer, hårgrejjer och målargrejer utspridda på golv, diskbänk och skrivbord. Jag vet att min senaste tenta inte var fullständig och kommer behöva kompleteras, jag borde börja plugga till kursen jag just startat och som kräver att jag tar kontakt med ett företag vilket jag inte heller gjort. Jag borde träna, jag vet att hälsa är en fördel..
 
Men vad gör jag? Kollar mig runt, ser alla måsten och övertalar mig själv att det egentligen inte är måsten, om jag städar är det för att jag trivs med att ha städat, om jag pluggar så är det för att jag vill slutföra utbildningen..
 
Det slutar med att jag inte orkar kliva ur sängen och än mindre får någonting gjort, om man inte räknar in alla timmar jag lägger på att stirra tomt in i min datorskärm, visst suger det att bli vuxen? Allt ansvar ligger på mig och jag vet inte om jag är rätt person att bestäma över mitt liv alla dagar i veckan, kan man inte bara lägga det ansvaret på någon annan, bara en dag, tror den bördan skulle underlätta och ge mig mer energi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback