Både pass och säkerhetskontrollen gick fint

Har nu spenderat två dygn hos Louise, har feber och kan lika gärna kan plugga hemtentan med grymt sällskap i skogen om jag ändå inte kan träna på dagarna.
 
Resan ner gick kanon, skrutten jobba på och måndag kväll kunde jag gå på ICA och köpa satsumas, ja jag är beroende och nu när det är säsong och allt! Upplever en liten kulturkrock dock.
 
Så hemtentan vs serier, jag började kika på en helt meningslös serie innan hemtentamen släpptes, målet var att jag inte skulle kolla på serier framför att plugga. Resultatet är att jag nu slaviskt kollar denna serie, what to do? Tips mottages! Men imorgon måste jag läsa all litteratur då jag i helgen åker vidare till nästa ställe för att hälsa på familj och vänner och checka läget, var väldigt länge sedan jag var "hemma". 
 
Så ett försök till att starta upp bloggen igen, har ändå haft denna blogg ett bra tag och haft både mycket inlägg och följare men det slutar alltid upp i någon panikångest över att inläggen är idiotiska och till följd massraderar jag allt. Så var snälla nu :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback