Dom där dagarna som kommer i kläm

Som bara är en väntan på att det ska bli nästa dag. Idag är lite en sådan dag men också en dag då jag bör vara myckt produktiv.
 
 
Idag är sista dagen med min extrasyster Louise, vi är båda i chillmode sen några dagar tillbaka, vilket betyder att vi sitter vid en varsin dator och stirrar. Detta har till största delen grundat sig i att jag har haft feber, idag mår jag mycket bättre och åt t.om en stor frukost i form utav tacos <3. Vi funderar på att efter dagens ärenden åka bort till Örastupet och bara mysa och kolla på hösten lite. 
 
Idag bör jag också läsa min kurslitteratur så jag kan börja skriva på min hemtentamen, det är ingen stress då det brukar gå ganska fort, men det är sista året på grundutbildningen och det känns som att jag vill få till extra fina betyg då jag i tvåan var ganska trött och la inte mer energi än jag behövde på plugganet. I tvåan la jag ner oerhört mycket tid på mina två extraarbeten så nej jag låg inte på slösidan utan bytte fokus då jag var lite skolless och det är skönt att komma ut i arbete och reflektera över saker vi lärt oss.
 
Imorgon är det av mot den lilla staden jag växt upp i, för att hänga med Pia och träffa lite familjemedlemmar och min lilla extrafamilj! Både längtar och känner lite oro då det alltid är mixade känslor att åka "hem" av olika anlednignar, men denna gång vet jag att jag kan stöta på en person som vände mitt liv upp och ner, som gjorde att jag i många år inte kunde leva normal och som än i dag jagar mig i mina drömmar. Jag vet att jag är äldre och starkare nu, men poff står man där och känner sig som 16år och hjälplös.
 
Så mina vänner, vad händer denna gråa och trista dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback