Bra start på dagen ppPPPPpPp

Tog mig upp i tid för att cykla till utbildningen som ligger 7km bort, tsr mig fram, min gps säger dock att jag ska fortsätta 2.5timme rakt in i skogen.. Synade bluffen, med det visade sig att jag var 40min tidig... Satte mig ute i solen, då kommer det en bil och vill parlera där jag ställt cykeln, det var en handikappparkering, så flyttade cykeln med ett leende på läpparna då solen skiner och humöret är på topp.

Men man ska aldrig vara glad, nejdå, mina jeans sprack totalt över röven strax över en månad sedan, så köpte ett par nya från min knapra studentbudget. När jag ska gå från cykeln efter att jag hade flyttat på den så fastnar jag i lyktan på bilen och drar upp en stor jävla reva i mina nya brallor.. Karma is a bitch


1-0 Ronja vs Regnet


Härliga Härjedalen bjuder på regn, vad gör man inte för att kunna cykla till gymmet 👌

Me so sexy

Dagens prövning


Idag var första träningen efter 3 dagars brännbollsyran som resulterade i ett rejält stukat ben, dubbelt så stor fot som hade en kulör från blå till svart.

Planen var att cykla ner på byn (ca 7km) för ett rump pass på gymmet för att sedan cykla hem igen. Påväg ner regna det samt gick redigt trögt, i nedförsbacke.. Ser då att bakdäcket är tomt på luft, igen.. Tänker att det fixar jag på macken innan jag cyklar hem. Nästan framme på gymmet hoppar kedjan av, med stöd av far över telefon samt ett antal icke PK uttalanden senare fick jag tillbaka kedjan.              

Mina långa nymålade naglar är inte så vackra, det ser också ut som att mina händer varit en vända till Bahamas.. 

Nu ska jag och mitt onda ben vila upp oss inför morgondagens cykling och gym, om jag kan gå/cykla vill säga.

Over and out