När man bara känner sig hemma

Visst känner ni igen känslan? En vän man kan vara ifrån men när man träffas är det som man aldrig gör annat eller en plats som automatiskt får en att känna sig trygg. Sånt gör mig glad, det och att vinduscha 😅
 
Idag smög jag och pia upp ca 11 och åkte runt halva stan för att handla till en härlig brunch med hennes BF som jobbar dygnet runt och 3 olika jobb denna helg. Vi älskar båda att skämma bort de vi gillar så det blev grymt och vi fick total paltkoma efter. 
 
Nu fixar vi oss inför kvällens danskväll, planen är en mindre pubrunda som avslutad på Plaza med klackarna i taket 😁 får se hur pigg man är imorong.
 
Knep att inte bli bakis:
Var under 25
Om ovanstående inte är möjlig; drick INTE eller alternativt sänk kraven

Brunch för finfolk

 

Varför försöker man

Story off my life, efter en massa bilåkning och grymma möten in the home town & härligaste lunchen med farmor. Hon hade gjort två grymt goda soppor och vi satt och snacka i närmare tre timmar om allt och inget. Så är allmänt efter i mim tajta tidsplan, men det var det värt! Sagt och gjort leta jag reda på ett fik för att plugga lite innan kvällens AW, såklart skulle datorn uppdatera något och jag hade inget att säga till om. Snälla datorn starta! Går bra med plugget osv..
 
 

Höstiga känslor när de är som bäst

Tog en välförtjänt pluggapause och åkte till Örastupet med Lollo, det duggar lite så livet som guldlock is a struggle, the struggle is real hörrenini!
 
 
 
 
 

Ni vet känslan när ögonbrynen är on point

Men du är i skogen
 
 
 

Dom där dagarna som kommer i kläm

Som bara är en väntan på att det ska bli nästa dag. Idag är lite en sådan dag men också en dag då jag bör vara myckt produktiv.
 
 
Idag är sista dagen med min extrasyster Louise, vi är båda i chillmode sen några dagar tillbaka, vilket betyder att vi sitter vid en varsin dator och stirrar. Detta har till största delen grundat sig i att jag har haft feber, idag mår jag mycket bättre och åt t.om en stor frukost i form utav tacos <3. Vi funderar på att efter dagens ärenden åka bort till Örastupet och bara mysa och kolla på hösten lite. 
 
Idag bör jag också läsa min kurslitteratur så jag kan börja skriva på min hemtentamen, det är ingen stress då det brukar gå ganska fort, men det är sista året på grundutbildningen och det känns som att jag vill få till extra fina betyg då jag i tvåan var ganska trött och la inte mer energi än jag behövde på plugganet. I tvåan la jag ner oerhört mycket tid på mina två extraarbeten så nej jag låg inte på slösidan utan bytte fokus då jag var lite skolless och det är skönt att komma ut i arbete och reflektera över saker vi lärt oss.
 
Imorgon är det av mot den lilla staden jag växt upp i, för att hänga med Pia och träffa lite familjemedlemmar och min lilla extrafamilj! Både längtar och känner lite oro då det alltid är mixade känslor att åka "hem" av olika anlednignar, men denna gång vet jag att jag kan stöta på en person som vände mitt liv upp och ner, som gjorde att jag i många år inte kunde leva normal och som än i dag jagar mig i mina drömmar. Jag vet att jag är äldre och starkare nu, men poff står man där och känner sig som 16år och hjälplös.
 
Så mina vänner, vad händer denna gråa och trista dag?

Både pass och säkerhetskontrollen gick fint

Har nu spenderat två dygn hos Louise, har feber och kan lika gärna kan plugga hemtentan med grymt sällskap i skogen om jag ändå inte kan träna på dagarna.
 
Resan ner gick kanon, skrutten jobba på och måndag kväll kunde jag gå på ICA och köpa satsumas, ja jag är beroende och nu när det är säsong och allt! Upplever en liten kulturkrock dock.
 
Så hemtentan vs serier, jag började kika på en helt meningslös serie innan hemtentamen släpptes, målet var att jag inte skulle kolla på serier framför att plugga. Resultatet är att jag nu slaviskt kollar denna serie, what to do? Tips mottages! Men imorgon måste jag läsa all litteratur då jag i helgen åker vidare till nästa ställe för att hälsa på familj och vänner och checka läget, var väldigt länge sedan jag var "hemma". 
 
Så ett försök till att starta upp bloggen igen, har ändå haft denna blogg ett bra tag och haft både mycket inlägg och följare men det slutar alltid upp i någon panikångest över att inläggen är idiotiska och till följd massraderar jag allt. Så var snälla nu :D